13:11
День пам’яті та примирення День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

День пам’яті та примирення

День  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня 2020 року у  відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва до Дня пам’яті та примирення  вшановували всіх загиблих воїнів, які боролися за мирне небо над Україною.

Дуже важливо прищеплювати дітям шану та повагу до людей, які ціною власного життя здобули мир. Дуже важливо знайти слова, якими пояснити дітям про трагічні і водночас героїчні часи  минулого.

Педагогами відділення були проведені заняття, на яких дітей  познайомили з подіями Великої Вітчизняної та Другої світової війн. Вихованці також дізналися чому саме мак  став символом пам’яті. А після відео майстер-класів педагогів,  діти разом з батьками виготовляли  червоні маки.

Працівниками та вихованцями відділення проходив флешмоб «Квітка пам’яті». Вдягнувши червоний мак ми, вшанували мільйони людських жертв по всій Європі та п’ять мільйонів загиблих українців.

Щоб ніколи знову…

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 319 | Додав: admin | Теги: День пам’яті та примирення День пер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar