14:00
Добра традиція проводити осінній доброчинний ярмарок

У школі І-ІІІ ступенів № 206 імені Леся Курбаса № 206 є добра традиція проводити осінній доброчинний ярмарок на передодні Дня українського козацтва та Дня захисника України.

Педагоги, батьки школярів організовують веселі осінні ярмарки, на яких продають солодощі, проводять цікаві майстер-класи, організовують козацькі змагання.

Гроші, виручені від продажу, передають на доброчинність. У тому році відділенню надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю батьками учнів передано: екран для показу, проектор, ноутбук, м’ясорубку,  ялинку та ялинкові прикраси.

У цьому році  батьківською громадою та адміністрацією школи № 206 також було прийняте рішення передати товари та обладнання для реабілітації дітей із інвалідністю нашого відділення. Цього року відділенню було передано товарів на суму 40 тис. 500 грн., а саме: підйомник для піднімання дітей – колясочніків, спортивні товари для реабілітації (фітболи та масажні м'ячі) , масажер логопедичний (для корекції мови), музичні інструменти, принтер кольоровий та ламінатор (для виготовлення посібників та дидактичного матеріалу). Всі  ці обладнання дуже необхідно для успішної реабілітації дітей з інвалідністю.  Дякуємо за ваші світлі наміри та чуйні серця

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 349 | Додав: admin | Теги: Добра традиція проводити осінній до | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar