13:23
До дня пам’яті Небесної Сотні

20 лютого 2023 року Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю  Святошинського району міста Києва  до Дня пам’яті Небесної Сотні проведено виховну годину «Вони прилетять ангелами з небес..».

На початку виховної години ведуча запалила свічку щоб вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні.  Їх назвали Небесною Сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

 Цей День відзначається щороку 20 лютого згідно з указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Бо це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за наші цінності, за європейське майбутнє, за свободу. Вшанування героїв Небесної Сотні й тих принципів, які заклав Майдан, – це те, що стоїть упоперек горла російським авторитарним лідерам.

А сьогодні ми продовжуємо вибивати нашу свободу та незалежність. Більшість героїв Майдану стали учасниками АТО, а зараз в лаві Збройних Сил України захищають кордони нашої Держави.

Вони помирали, щоб жила Україна!

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 289 | Додав: admin | Теги: До дня пам’яті Небесної Сотні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar