15:41
«Пролісок» - моя сім’я, друзі ми: і ти, і я!

«Пролісок» - моя сім’я, друзі ми: і ти, і я!

3 грудня 2021 року у відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва відбувся захід до Дня людей з інвалідністюта з нагоди відзначення 18-річчя з дня заснування відділення «Наше коло, мов сімя, друзі ми: і ти, і я!»

До цієї дати була організована фотовиставка «Маємо право бути щасливими».

На святі були присутні начальник управління соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Павленко Леонід Валерійович, представники, управління соціального захисту населення Святошинської РДА, голова ГО «Жінки-берегині» Сова Світлана Миколаївна та директор школи І-ІІІ ступенів № 206 ім. Леся Курбаса Лаговська Світлана Валеріївна.

У цей день особливо відчувається атмосфера свята: прикрашена зала, весела музика та подарунки. Сьогодні в дружньому родинному колі зібралися всі рідні люди та дорогі гості, яким не байдужа доля дітей та молоді з інвалідністю.

Наші вихованці – наші гордість, наше натхнення, ми всі одна  сім’я, а сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, без чого не може існувати людина. «Пролісок» - це наша друга сім’я!

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 257 | Додав: admin | Теги: друзі ми: і ти, і я!, «Пролісок» - моя сім’я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar