14:55
Реабілітація продовжується

Реабілітація продовжується

Відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва зараз на карантині. Проте робота не зупиняється. Адже педагогами організована дистанційна робота з дітьми.

Дистанційна робота для педагогів – це поштовх до експериментів в роботі і в спілкуванні. Кожним фахівцем складено індивідуальний план роботи у період карантину, що передбачає: самоосвіту та підвищення кваліфікації, апробацію нових форми роботи як з дітьми, так і з батьками.

Педагоги складають перспективний та тематичні плани на 2020-2021 н. р., розробляють діагностичний матеріал для роботи з дітьми, виготовляють дидактичні посібники та ігри на розвиток і корекцію. Наші спеціалісти спілкуються з дітьми та їх батьками в форматі відеозв’язку. На YouTube каналі багато хто може вже побачити відео заняття наших спеціалістів : інструктора з фізкультури Катерини Лук’янової, практичних психологів Вікторії Григорець та Лисенко Тетяни. Педагоги надають консультативну допомогу батькам: актуальні та практичні поради щодо цікавого та змістовного  родинного спілкування.

Особлива увага приділяється особистому спілкуванню педагогів з вихованцями, яке відбувається кожного дня. Досліди, ігри, вправи на розвиток дрібної моторики, читання казок, образотворче мистецтво, пізнавальні ігри, логічні вправи, уроки здоров’я, фізичні вправи, звукова терапія – такими видами діяльності насичені дні карантину наших вихованців. Сподіваємось, що карантин незабаром закінчиться і ми всі зустрінемось у нашому відділенні, а зараз ми пропонуємо всім батькам наших вихованців долучитися до фото-флешмобу «Наші діти  на карантині».

Категорія: Працюємо на карантині | Переглядів: 379 | Додав: admin | Теги: Реабілітація продовжується | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar