Гідність. Свобода. Україна.

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробили не одна, дві революції. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли громадяни продемонстрували європейськість, гідність та прагнення до свободи.

До Дня гідності та свободи України у відділенні  надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва педагоги провели тематичні заняття, на яких діти поглибили свої знання про нашу славетну країну, про сучасні історичні події; подивилися документальні фільми про героїчні та трагічні події під час революцій, про патріотичних  та мужніх  громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір. Хвилиною мовчання  педагоги та діти  вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України!

Пишаємося своєю ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 303 | Додав: admin | Дата: 2020-11-20 | Коментарі (0)



Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

18 листопада - європейська спільнота відзначає Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства.

На жаль, ці явища все ще існують як трагічна реальність в нашому  суспільстві і являють собою серйозні порушення прав дітей, що мають довгострокові і часто згубні наслідки для життя дітей.

Для попередження ситуацій насильства вкрай важливо відкрито обговорювати проблему, проводити відповідне навчання фахівців, здійснювати просвітницьку діяльність серед батьків та дітей.

Практичними психологами відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва  було організовано круглий  стіл на тему: «Вчимо дитину захищатися». Під час проведення заходу, діти ознайомились з основними правами  дитини, як ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 289 | Додав: admin | Дата: 2020-11-20 | Коментарі (0)