«Зимо, зимонько,зима, що ти дітям  принесла?».

З метою підвищення якості педагогічної реабілітації, відповідно до річного плану роботи відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва  та в рамках проведення атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році, 26.01.2021 вихователем Зелінською Ларисою Іванівною було проведено відкрите заняття «Зимо, зимонька-зима - багато снігу принесла!».

Мета заняття: закріпити  знання дітей про зиму та її ознаки,  розширити знання  про небезпеку взимку; вчити милуватися природою та за допомогою нетрадиційних зображувальних технік малювати зимові дерева.

Під час заняття діти роздивлялися картинки з зимовими пейзажами, відмічаючи красу зимових явищ, пригадали зимові розваги, закріпили  правила поведінки під час ожеледиці, про небезпеку бурульок; малювали дерева у снігу, використовуючи  техніки малювання різними предметами: пензликами, ватними паличками, кульками з ниток, «зірочками» з соломинок, шматочками поролону. ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 292 | Додав: admin | Дата: 2021-01-26 | Коментарі (0)