16:05
День Соборності, Україна - єдина!

Україна - єдина!

У відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю педагогами було проведено тематична година «Україна єдина!».

22 січня в Україні традиційно відзначають День Соборності. Чекаловець Тетяна Миколаївна повідомила та продемонструвала дітям цікаві факти, які відбулися на шляху створення  України,  як  незалежної та  суверенної держави. Після чого разом з вихователями діти створили  символічну карту України.

22 січня 2020 року українці відзначатимуть 101-у річницю від дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної  Республіки. Символом єдності східних і західних земель України стає "Живий ланцюг, в який об’єднаються мільйони людей. До цієї акції долучилися і наші вихованці, які створили свій  «живий ланцюг» долучившись до  цієї символічної акції об’єднання.

Вшанування цієї дати надзвичайно важливе у вихованні молоді. Діти мають розуміти значення боротьби за територіальну цілісність нашої України

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 304 | Додав: admin | Теги: Україна - єдина!, день соборності | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar