22:45
День Соборності Укріїни

20 січня 2023 року до Дня Соборності України в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва проведено тематичний захід «Україна єдина». Метою заходу було ознайомити дітей з історією Дня Соборності та поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, його значення, виховання національної свiдомостi i людської гiдностi, відродження паростків духовності; пробудження інтересу до iсторiї та культурних надбань українського народу;  повагу до історичного минулого нашої країни; любов до Батьківщини, почуття національної гідності, єдність всіх куточків України.

День Соборності України – щорічне свято, що відзначається нашою країною в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки від 22 січня 1919 року в Києві. Для боротьби за свої національні інтереси Україні вкрай важлива територіальна єдність. Цілісність держави буде цілковито відновлена тільки після  того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Соборність-мета Перемоги.

Під час заходу діти також ознайомились з поняттями «єдність», єдина держава», «незалежність», закріпили знання про символи рідної держави, відгадували загадки, розповідали вірші, переглянули історичне відео про підписання Акту, зробили декілька аплікацій та заспівали пісню .

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 172 | Додав: admin | Теги: День Соборності Укріїни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar