17:25
День визволення України

28 жовтня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва провели захід до Дня визволення України від фашистських загарбників «Пам’ятаємо!».

Молодь, діти та педагоги Центру вшанували українців, які боролись і перемогли нацизм у роки Другої світової війни. Пригадали важливі події, які сталися в Україні під час Другої світової війни.

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

А сьогодні наші захисники та захисниць воюють із рашистами, які також вторглися на нашу рідну землю і намагаються знищити наші міста, села, економіку та культуру. Але український народ незламний, нескорений та непереможний. Ми пам’ятаємо подвиги наших предків, які зажди будуть нам прикладом у боротьбі з агресорами. Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 214 | Додав: admin | Теги: День визволення україни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar