12:08
День захисника та захисниць

Щорічно в жовтні українці вшановують захисників і захисниць нашої Батьківщини, а також згадують тих, хто віддав життя за свободу України  до Дня захисників та захисниць України в в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва проведено ряд заходів. Організована виставка робіт «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення», проведено флешмоб «Підтримаємо захисників та захисниць України», а 13 жовтня 2022 року проведено тематичний захід «Вклонімося доземно українському воїну».

Під час заходу присутні вшановували українських героїв та героїнь, які захищали та продовжують захищати нас, Україну та її територіальну цілісність.  Під час свята діти та молодь з інвалідністю пригадали традиції запорізьких козаків та на собі випробували  завдання на міцність, спритність, витривалість та кмітливість.

На захід завітали представники благодійної організації «Вартові життя» в особі керівника, Катерини Коваль. Центр під час воєнних подій активно співпрацює з фондом та передає допомогу для наших воїнів у зону бойових дій. Ось і в цей раз працівники, діти підготували для наших захисників та захисниць маскувальну сітку, окопні свічі, смаколики та обереги, які виготовили власними руками.

Низко вклинюємося нашим славним воїнам, які стоять на захисті нашої рідної землі. Українські захисники й захисниці сьогодні уособлюють героїзм та відвагу воїнів багатьох поколінь, воїнів різних країн – усіх, хто протягом століть боронив ідеали свободи, відстоював державність і виборював незалежність.  

Слава Україні! Героям слава!

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 183 | Додав: admin | Теги: День захисника та захисниць | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar