12:41
День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України.

14 жовтня відзначають день День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист – це найперший обов’язок народів.

Для українців такою землею є Україна. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків. Україна  шанує своїх героїв.

Напередодні цих свят, 13 жовтня 2021 року у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва пройшла музично-спортивна розвага: «Козацькому роду нема переводу!».

Педагоги відділення  знайомили  вихованців  з традиціями, звичаями українського козацтва, виховували в них  глибоку повагу до козаків, які віддали своє життя в ім’я майбутніх поколінь. Діти та педагоги  слухали козацькі пісні,брали участь  у тематичній вікторині, змагалися в силі, витримці, влучності, спритності.

Ми пишаємося тим, що ми – українці!

Шануймо героїчну історію нашого великого народу, шануймо  захисників та захисниць України!

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 274 | Додав: admin | Теги: День захисників та захисниць Україн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar