16:16
Ділимось досвідом

Ділимось досвідом

«Обмін досвідом – це завжди взаємозбагачення» - під таким гаслом 13.02.2020 проходив методичний захід у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва. Гостями відділення були завідувачі районних відділень та груп надання соціальних та реабілітаційних послуг районів м. Києва та методист Київського міського територіального центру Рябоконь Є. Ю.

Завідувач Марина  Гамова презентувала та ознайомила присутніх з роботою  закладу. Адже на сьогоднішній день в м. Києві Святошинське відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю найпотужніше. Станом, на 13.02.2020 рік, у відділенні працює сім груп та проходять реабілітацію 82 дітей віком від 4 до 24 років.

Учасники методичного заходу також мали можливість переглянути відкрите заняття з дослідницької діяльності «Ми-маленькі дослідники» вихователя молодшої групи «Бджілки» Андрєєвої І. О. Вихователь продемонструвала присутнім, що дітей молодших груп також можна зацікавити та залучити до організації різних дослідів. Педагог під час показу використовувала різні методи і прийоми, які активізували дітей та допомагали  їм робити певні висновки. Крім пізнавального інтересу та знайомства з властивостями природних матеріалів, під час проведення заняття Ірина Олександрівна прищеплювала дітям любов та  бережне ставлення до навколишнього.

Не менш цікаву роботу, на цей раз з дорослими, провела вихователь групи Чекаловець Т. М.  Напередодні до Дня всіх закоханих, Тетяна Миколаївна провела майстер-клас з виготовлення «Валентинок» для гостей. Гості мали чудову можливість власними руками зробити вітальні листівки своїм рідним та близьким.

Вже не для кого не секрет, що у нашому відділенні працюють розумні, творчі та креативні,  енергійні працівники. І сьогодні своїм співом та позитивом зарядили наших гостей вихователь групи «Сонечко» Оксана Іванова та експедитор Марк Терещенко.

Завідувачам відділень була також організована міні- екскурсія по закладу, на якій гості власноруч побачили організацію роботи відділення. Наприкінці заходу всі присутні довго обмінювалися враженнями від побаченого, а також ділилися один з одним досвідом.

Дякуємо нашим гостям та Євгенії Юріївні за високу оцінку роботи відділення, слова вдячності та підтримки. Вважаємо, що   така практика проведення методичних заходів дає позивні результати з обміну досвіду між колегами задля покращення роботи відділень та підвищення якості надання реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 352 | Додав: admin | Теги: Ділимось досвідом | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar