16:50
До Дня пам"яті загиблих під час війни

У Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва  вшанували захисників, які загинули, виборюючи  незалежність та суверенітет нашої України.

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України — пам'ятний день в Україні, який відзначають 29 серпня. Вшановуються військовослужбовці і учасники добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність України.

Дітям та молоді з інвалідністю розповіли про події 2014 року коли  наші воїни потрапили до з Іловайського котла. Тоді російське керівництво вкотре порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник. Тому діти на честь загиблих зробили власними руками соняшникове поле та запалила свічку пам’яті.

Після перемоги ми віднайдемо свої традиції пам’яті про загиблих воїнів. В Україні вже називають і будуть надалі продовжувати називати на їхню честь вулиці. Також уже є місця пам’яті та меморіальні дошки на будинках, школах. Але після остаточної перемоги в країні обов’язково встановлять пам’ятник загиблим воїнам, і весь світ віддаватиме шану  загиблим героям. 

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 111 | Додав: admin | Теги: До Дня памяті загиблих під час війн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar