21:50
Красуня ялинка своїми руками

На вулиці зима, випав перший сніг, а вихованці відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва  активно почали готуватися до різдвяних та новорічних свят. Адже які свята без ошатно прикрашеної красуні-ялинки?

03 грудня 2019 року, в рамках реалізації громадського бюджету, для дітей відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю, Юлією Дмитренко та Інною Шевінською був проведений майстер-клас з малювання. Але малювали діти незвичним способом, а з допомогою зубної щіточки, виделки, манної крупи та яскравих і блискучих фарб.

Діти отримали масу задоволення, адже це цікаве і захоплююче заняття, Малювання  просто  зачаровує кожну дитину. Для дітей така техніка - це нововведення, яке допомагає розвивати  творче мислення, фантазію, уяву, дрібну моторику і багато Іншого.

Сподіваємось що на зимовій виставці, яка відкриється через два тижні, будуть представлені не менш дивовижні, цікаві та яскраві роботи наших вихованців.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 364 | Додав: admin | Теги: Красуня ялинка своїми руками | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar