12:47
Ми роду козацького діти

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Із метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, формування  патріотизму у дітей та молоді  з інвалідністю 12  і 13 жовтня 2020 року у відділенні  надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва  відбулися заходи, приурочені до Дня захисника України.

12 жовтня 2020 року до  Дня захисника України під гаслом  «Героям слава!» для дітей старших груп  педагогами відділення організовано та проведено тематичні заняття та бесіди. Вихователі разом із дітьми гортали героїчні сторінки історії українського козацтва, січових стрільців, воїнів УПА і наших сучасних воїнів, які несуть службу, захищаючи територіальну цілісність української держави. 

13 жовтня  2020 року відбулися спортивні змагання за участю дітей «Козацькі розваги». Метою розваг було викликати інтерес до історії українського народу, розширити уявлення про Запорізьку Січ, козацтво, звичаї і традиції, пов’язаних із козацтвом, а також формування почуття  української національної гідності, виховування поваги та любов до минулого та сьогодення України, її культури, мови, мистецтва, традицій.

Під час свята вихованці проходили різні випробування на швидкість, кмітливість, силу, витривалість влучність та ерудицію. Діти з задоволенням виконували завдання під час посвяти та доказали всім та самім себе, що вони є справжніми нащадками українських козаків.

Сподіваємося, що позитивні емоції, пережиті під час відзначення Дня захисника України, сприятимуть підвищенню патріотизму дітей, вихованню в них почуття гордості за рідну землю, бажання примножувати її красу і здобутки! Нехай сила і мужність Героїв живляться нашою любов'ю, підтримкою і повагою! 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 301 | Додав: admin | Теги: Ми роду козацького діти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar