17:55
Надання фізичної реабілітації Центром комплексної  реабілітації для осіб з інвалідністю

Надання фізичної реабілітації Центром комплексної  реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва в умовах воєнного часу.

У реалії часу, пов’язаним з воєнним станом, реабілітаційні послуги у Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва можуть надаватись дистанційно із застосуванням відео-теле технологій.

На сьогодні фахівцями з фізичної реабілітації  Центру широко використовуються та впроваджуються різні видів заходів.

В залежності від діагнозу, мобільності дитини, індивідуальних протипоказань і готовності батьків бути включеними у процес допомоги дітям, нашими фахівцями надаються.

On-line консультації наживо через (Viber, Telegram, Zoom). Такі консультації включають оцінку стану пацієнта, контроль за виконанням індивідуальних вправ, корекційні рекомендації для батьків. На цих заняттях батьки або опікуни максимально включені в таких процес і такі заняття є максимально ефективними. Проводяться вони 2-4 разів на тиждень в залежності від стану і бажання дітей.

Створення індивідуальних відео уроків, які є максимально уніфікованими для більшості дітей із певної нозології. Для дітей без обмеження рухів, це корекційні відео заняття  для виправлення постави, нормалізації ходи, дихальної гімнастики та на загально зміцнюючи вправи для покращення кровообігу і підняття тонусу організму. Для дітей з обмеженими рухами (різні форми ДЦП) це матеріали для мобілізаційно-суставних та масажних  вправ для знаття спастики і покращення рухливості суглобів, профілактики контрактур.

Консультативна підтримка батьків, надання методичних відео фахівців професіоналів у даній галузі. Рекомендації по проведенню відпочинку із дітьми у ігровій формі із залученням ерготерапевтичних методик. Зворотній зв’язок з батьками або дорослими дітьми для надання якісних послуг і максимально індивідуального підходу.

Обов’язковою умовою має бути зворотній зв'язок. З цією метою батьки звітують про спеціалістам про виконання заходів, які були рекомендовані фахівцями. Такі звіти подаються у вигляді фото і відео.

Саме головне, що дітям подобається займатися,спілкуватися і виконувати такі завдання. А ми сподіваємось на скору зустріч.

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 245 | Додав: admin | Теги: Надання фізичної реабілітації Центр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar