18:28
Посвята в козачата

Посвята в козачата

14 жовтня український народ відзначає одне із найважливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату припадають також значущі Для України свята, як День захисника України і День українського козацтва. Усі ці три свята між собою пов’язані. День українського козацтва збігається зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Козаки вважали Богоматір своєю заступницею і захисником від ворога. Також вона захищає і накриває свї святим покровом всіх нужденних.

У відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю з цієї нагоди 15 жовтня пройшов чудовий захід «Козацькі ». Метою свята було викликати інтерес до історії українського народу, розширити уявлення про Запорізьку Січ, козацтво та його звичаї, традиції, формування почуття  української національної гідності, виховувати повагу та любов до минулого та сьогодення України, її культури, мови, мистецтва, традицій.

Під час свята вихованці проходили різні випробування на швидкість, кмітливість, силу, витривалість влучність та ерудицію. Діти з задоволенням виконували завдання під час посвяти та доказали всім та самім себе, що вони є справжніми нащадками українських козаків.

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 266 | Додав: admin | Теги: Посвята в козачата | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar