16:01
Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая!

Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас є свято, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Що він подарує ? Чи не різочку часом? Діти написали листи Святому Миколаю, в яких розповідали, що цілий рік вони були чемними, ввічливими, допомагали ЗСУ. У своїх листах діти розповіли про свої мрії, про те що з нетерпінням чекають перемогу та мир в Україні, а також запрошують Святого угодника до себе в гості. І Святи Миколай завітав в гості з подарунками. . Святий Миколай привітав кожну дитину солодкими подарунками.

Вперше День ЗСУ співпадає зі святом Святого Миколая,тому 6 грудня 2024 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва відбулося подвійне свято. Під час командних змагань «Ми – сміливі, сильні, дужі!» діти продемонстрували свою спритність, кмітливість, винахідливість, сміливість та гумор адже саме такі якості матиме кожний український військовий захисник. 

Сьогодні на свято завітали гості: заступник начальника управління соціального захисту населення Святошинської РДА Алла Вівсяна, викладачі Київського професійного коледжу автомобільного транспорту та будівельної механізації, представник благодійної організації благодійного фонду «Вартові Життя» Вадим Коваль.

Також було передано для наших захисників подарунки від дітей,працівників та батьків, а саме: продукти харчування, засоби гігієни, пристрої для розігрівання з газовими балонами, зігрівайки, захисну сітку. Для наших захисників діти написали вітальні листи та зробили обереги.

Дякуємо Збройним Силам України за цей день!

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 90 | Додав: admin | Теги: Скільки приємних хвилювань дітям пр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar