18:58
Свій 16 – й рік народження святкують вихованці та працівники відділення соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю

А у нас сьогодні свято

Сьогодні, 04.12.2019, у  відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального  обслуговування Святошинського району м. Києва особливий та святковий день. Свій 16 – й рік народження святкують вихованці та працівники відділення соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю, яке знаходиться на вулиці Чаадаєва, 3-а. У цей день лунають веселі пісні, святково прикрашена зала і багато гостів та друзів, які приходять розділити спільну радість та привітати. Вихованці відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю підготували чудову казкову виставу. Долучилися до концерту і наші друзі – учні та педагоги закладу загальної середньої освіти № 206.

Вже другий рік поспіль до вихованців відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального  обслуговування Святошинського району м. Києва приходять учні загальної середньої школи імені № 206 імені Леся Курбаса на чолі з директором, Лаговською Світланою Валеріївною.

Завдячуючи підтримці батьківської громади, учнів та педагогів ЗЗСО № 206, вихованці відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального  обслуговування Святошинського району м. Києва цього року отримали в дарунок товари для реабілітації та розвитку дітей на суму 40500 грн.

Дякуємо всім, хто долучається до нашого життя, хто розділив з нами хвилини радості, хто бере активну участь в підтримці і розвитку дітей з інвалідністю. Адже всі ми знаємо, що чужих дітей не буває, а разом – ми сила!

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 272 | Додав: admin | Теги: Свій 16 – й рік народження святкуют | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar