18:35
Святим Миколай, до нас приїжджай

Святим Миколай, до нас приїжджай!!!

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням чекає на нього. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Ще здавна існувало повір’я: якщо в ніч на Св. Миколая загадати бажання, але воно обовязково повинно бути добрим та благочистивим, то святий його обов’язково виконає.

Цілий тиждень готувалися до свята святого Микола як і діти, так і дорослі відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва. Напередодні святково прикрасили всі приміщення, підготували зимову виставку творчих робіт «Різдвяні вогники» та, звісно ж, написали листи самому святому Миколаю щодо бажань та подарунків. Після чого, всім залишилося тільки вірити та чекати.

У день святого Миколая, 19 грудня 2019 року, до вихованців відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для  дітей з інвалідністю завітали гості: представники учнівського самоврядування міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівельної механізації в особі голови, майстра виробничого навчання Оленою Стебівкою, соціальним педагогом Вікторією Нисцик та учнями- Костянитном Комінським та Дмитором Бенюхом. Справжній сюрприз у вигляді корисних подарунків для творчості, приготувала районна асоціація «Старшокласник» Святошинського району м. Києва. Учні закладів загальної середньої освіти взяли активну участь у акції «Новий рік без самотності», і тим самим подарували частинку щастя та посмішок багатьом дітям, які так цього потребують.

Хочеться ще подякувати вихованцям, батькам педагогам навчально-виховного комплексу «Інтел» та директору середньої школи № 215 Весельській Людмилі Броніславівні за чудові подарунки, які підготували до  свята вихованцям нашого відділення.

Сподіваємось, що сотні тисяч дітей, які мають обмеження, стануть в цей день щасливими і частинка їх бажань здійсниться.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 309 | Додав: admin | Теги: Святим Миколай, до нас приїжджай | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar