14:40
Святкуємо Новий рік зі святим Миколаєм

Святкуємо Новий рік зі святим Миколаєм

26 грудня 2019 року у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва проходило новорічне свято.

У гості до вихованців відділення приходив святий Миколай зі своїми помічниками, які створити казкову атмосферу, та подарували дітям тепло своїх сердець, гарний настрій та справжню різдвяну казку.

Вихованці відділення також привітали святого Миколая та подарували  для всіх гостей гарні танці,вірші, пісні, і звісно ж, новорічний хоровод.

Всі присутні змогли весело провести час, поділитися своїми сокровенними мріями, а також отримали справжнє задоволення від свята та солодкі подарунки від самого святого Миколая.

Висловлюємо велику подяку від батьків, педагогів та дітей учням вокального класу 23 київської музичної школи та викладачу вокалу Тетяні Стефанишин, всьому творчому колективу та особисто Тетяні Наруцькій за допомогу в проведенні новорічного свята для дітей відділення.

Свято закінчилося, але дива продовжуються….

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 337 | Додав: admin | Теги: Святкуємо Новий рік зі святим Микол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar