16:17
Тиждень доброти

Тиждень доброти

Всім відомо, що краса рятує Світ.

Але ми впевненні, що рятує Світ – ДОБРОТА!

Тому, вже традиційно, у листопаді до Всесвітнього дня доброти,  у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва проходив авторський проект практичного психолога Старостіної Ірини Володимирівни «Тиждень доброти».

Мета  проекту –  надання допомоги дітям у пізнанні мистецтва творити добро; допомагати тим, хто опинився у важкій життєвій ситуації і потребує  підтримки та піклування.

Під час тематичних заходів у кожній групі було проведено  бесіди «Доброта та добрі вчинки», під час яких педагоги виховували у дітей та молоді  культуру спілкування, удосконалювали  комунікативні навички, розвивали емпатію, чуйність, увагу. Цікавими були тематичні заняття, психотренінги,  читання художньої літератури, перегляд мультфільмів, розвиваючі, словесні, настільно-друкарські ігри, малювання, аплікації, розфарбовування, програвання етюдів.

Протягом усього тижня  діти та молодь,  з відмінним і веселим настроєм брали активну участь у всіх заходах, а  це свідчить - мета проекту  досягнута.

Під час проведення заключного заходу тематичного тижня – презентації «Поділися своєю добротою», практичний  психолог Старостіна Ірина Володимирівна ще раз наголосила дітям та молоді, що робити  добрі справи дуже легко, треба тільки бажання!

В рамках проведення проекту «Тиждень доброти»

12.11.2021 року було проведено онлайн зустріч  з батьками «Значення доброти у вихованні особливої дитини».

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 241 | Додав: admin | Теги: Тиждень доброти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar