11:12
Тиждень малювання нетрадиційними техніками

Тиждень малювання нетрадиційними техніками.

Кожна дитина  любить малювати. Заняття малюванням  приносить тільки користь. У процесі творчості в роботу  залучені багато аналізаторів (м’язово-відчутні або  «м'язового почуття», рухові, а також зорові). Крім цього, образотворче мистецтво добре впливає на розвиток дрібної моторики, уваги і пам’яті. Малювання вчить дитину  думати, аналізувати, порівнювати, співставляти, уявляти. Під час малювання  задіяні як фізична, так і розумова активність дитини. У процесі створення нового малюнка, дитина докладає величезних зусиль, щоб завершити його, і осягає при цьому нові знання та вміння.

Малювання - це захопливий світ яскравих, дивовижних образів, а малювання з використанням нетрадиційних технік -  досить просте в технічному плані і діти легко їх засвоюють та отримують задоволення від результатів. Такі техніки дають дітям унікальні можливості для експериментування, пошуків образів, сміливих втілень на папері незвичайних фантазій, вражень, думок.

Опанувати нетрадиційними техніками малювання нашим вихованцям допомогли  педагоги відділення. Завдяки спілкуванню в онлайн чатах, майстер класам, відео заняттям наші діти зрозуміли, що  процес творчості за допомогою нетрадиційних інструментів - зовсім не складний, нагадує цікаву гру, а результат його - завжди позитивний незалежно від здібностей  дитини.

Категорія: Працюємо на карантині | Переглядів: 337 | Додав: admin | Теги: Тиждень малювання нетрадиційними те | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar