17:08
В країні Мрій та фантазій

В країні Мрій та фантазій

У відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю з 01 жовтня відкрилася виставка творчих робіт дітей «У країні Мрій та фантазій».

На виставці представлені роботи дітей та спільні роботи дітей і їх  батьків, виготовлених різними техніками та з різноманітних  природних матеріалів.

Основна мета виставки створити цікаві ідеї із природного матеріалу,  розкрити творчий потенціали та обдарованість наших вихованців, об’єднати спільною діяльністю родини та колектив відділення.

Кожна дитина – це унікальна особистість. Тож і роботи дітей вирізняються неповторною красою, виготовлені з любов’ю та старанністю. Тут кожен намагається створити свій власний стиль. Всі роботи такі теплі, яскраві, вишукані. Справжні дива з паперу, бісеру, тканини, пластиліну, тіста діти створили власними руками. Особливою оригінальністю вирізнялись вироби в техніках топіарій, природного матеріалу, декупажу. Вабили і колоритні малюнки, і вироби з солоного тісту та інше різноманітне рукоділля. Роботи на виставці створили дивовижну гармонію – багатство барв природи: дивовижні троянди з листя,  кумедні їжачки з каштанів та шишок,  мудру Сову з насіння клена та жолудів.

Цілу художню композицію з природного «Будиночок павука» представила Вікторія К. із групи «Бджілка». Колективна робота « Щедре дерево» дітей та вихователів групи «Казочка»  та багато інших цікавих ідей.

Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу осінню виставку. Найкращі творчі роботи будуть представляти наше відділення на міському фестивалі творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо в себе» та в районній виставці творчих робіт до Дня інвалідності.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 293 | Додав: admin | Теги: В країні Мрій та фантазій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar