13:34
В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи

В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Цей день засвідчує початок двох надважливих подій у новітній історії України – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності кінця 2013 та початку 2014 року.

21 листопада 2022 року проведено захід «Осінь,що змінила країну». Сьогодні вихованці та педагогічний колектив Центру комплексної ре5абілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва віддали належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року і по сьогоднішній день  постали та стоять на захисті прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Чим була Революція гідності для кожного українця? У першу чергу випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності. Сотні тисяч українців об’єднало прагнення правди. Народ повстав проти брехні, корупції, напруги над волею людей. І вкотре виграв битву, адже нікому не вдасться нас зломити.

Діти, працівники та батьки вшанували всіх тих, хто змінив хід історії, відстояв демократичні цінності країни та її гідність та свободу, тих, хто віддав життя за вільну країну. Діти читали вірші, подивилися кадри з фільму про історичні події на Майдані 2014 року. Наприкінці заходу, в знак солідарності та підтримки, виготовили символ Єдності.

 Ми підтримуємо тих, хто кожного дня виборює право на щасливе, мирне майбутнє нашої України. Ми вільні творити майбутнє! Слава Україні!

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 193 | Додав: admin | Теги: В Україні 21 листопада відзначаєтьс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar