16:50
Виставка творчих робіт «Весняний водограй».

Із 13.03.2023  в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю проходить виставка творчих робіт «Весняний водограй».

На виставці представлені цікаві роботи дітей,  молоді та спільні роботи дітей і їх  батьків, виготовлених різними техніками.

Основна мета виставки створити цікаві ідеї із природного матеріалу,  розкрити творчий потенціали та обдарованість наших вихованців, об’єднати спільною діяльністю родини та колектив Центру, а ще отримати естетичну насолоду від почуття прекрасного. Ніщо так, як весна не надихає нас на творчість, гармонію та фантазію: від маленьких пролісків до співу птахів.

 На виставці  представлені роботи, виготовлені різними техніками: квілинг, паперова пластика, деку паж тощо.

Кожна дитина – це унікальна особистість. Тож і роботи дітей вирізняються неповторною красою, виготовлені з любов’ю та старанністю. Тут кожен намагається створити свій власний стиль. Всі роботи такі теплі, яскраві, вишукані. Роботи на виставці створили дивовижну гармонію.

Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу весняну виставку та отримати справжню насолоду. 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 246 | Додав: admin | Теги: Виставка творчих робіт «Весняний во | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar