18:50
Залучаємо родини до партнерства

Залучаємо родини до партнерства

Спільна якісна, повноцінна, партнерська робота спеціалістів, педагогів з родинами підвищує рівень інтеграційного і реабілітаційного потенціалу дитини з особливими потребами. Залученная до партнерства родин наших вихованців для відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю важливим завданням.

З метою ознайомлення батьків з діяльністю, основними напрямками та завданнями у 2019-2020 навальному році, 15 жовтня 2019 відбулася зустріч педагогів та батьків вихованців відділення.

Завідувач Марина Гамова ознайомила всіх присутніх з режимом роботи відділення, зі специфікою роботи та основними завданнями, над якими будемо спільно з батьками працювати у 2019-2020 навчальному році. Адже важлива роль у процесі соціальної інтеграції дітей із інвалідністю надається сім'ї, яка в ідеалі виступає одним із основних факторів «входження» дитини в систему суспільних відносин.

Також батьки мали змогу отримати важливу та корисну інформацію від спеціалістів відділення щодо надання соціальних та переглянути творчу виставку спільних робіт вихованців та їх батьків «В світі мрій та фантазій».

Під час зустрічі обговорювались питання розвитку, виховання дітей у відділенні та в родині.

У з батьками було проведено тренінг на тему: «Особливості виховання дітей з інвалідністю. Роль сім'ї».

Сподіваємось, що ця зустріч запам’ятається багатьом учасникам зустрічі та стане корисною для всіх нас.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 277 | Додав: admin | Теги: Залучаємо родини до партнерства | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar