28 липня 2023 року Україна відзначає День Української Державності. Символічно це свято пов’язане з Днем хрещення Київської Русі-України, яке відзначалось у цей день протягом багатьох років. Поява цього свята має глибокі історичні коріння.

Свято встановлено Указом Президента Володимира Зеленського 24 серпня 2021 року, підписаним під час урочистостей до тридцятої річниці незалежності України.

28 липня 2023 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва провели захід до Дня Української Державності «Все буде Україна». Вихованці та працівники Центру переглянули освітнє відео до Дня Української Державності, разом згадали історію України, її засновників, державні символи України, здійснили віртуальну мандрівку по історичним місцям України.

Присутні на заході вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя захищаючи демократичні цінності, суверенітет та майбу ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 86 | Додав: admin | Дата: 2023-07-28 | Коментарі (0)



Одним із основних завдань Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва є формування у дітей та молоді  відповідного ставлення до власного здоров’я, безпеки життя, здоров’я оточуючих як найвищої індивідуальності та суспільної цінності. Безпека життєдіяльності дитини – це формування у неї свідомого ставлення до збереження особистого життя здоров’я шляхом надання теоретичних знань, практичних умінь, вправляння у практичних ситуаціях.

Протягом року проводиться робота з ознайомлення дітей з правилами поведінки вдома, зокрема з газом і електроприладами, з сірниками, з водою, гострими, ріжучими предметами, побутовою хімією і ліками. Правила безпечної поведінки дитина, звісно, має знати  правила поводження з предметами, які можуть становити небезпеку для оточуючих. 

Надзвичайно важливим завданням є ознайомлення дітей з небезпеками техногенного характеру (пожежі, ураження електричним струмом, ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 76 | Додав: admin | Дата: 2023-07-28 | Коментарі (0)