16:44
День Збройних сил України

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, відстоює її кордони, цілісність та забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих воїнів, завдяки їх незламному духу та відвазі, ми можемо почуватися у безпеці. 06 грудня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва пройшов захід до Дня збройних сил України «Козацькі розваги».

Діти Центру разом із педагогами та фахівцями пригадали історію створення цього державного свята. Хвилиною мовчання згадали тих, хто загинув, захищаючи рідну землю.

Під час змагань на силу, кмітливість та витримку діти проявили себе неабиякими героями. Адже перебратися через широку річку з пораненим побратимом задача з нелегких. А обхитрити ворога та навести його на невірний слід – це велика майстерність. А які ж солдати між боями не люблять співати та танцювати ? І тут наші діти проявили свої таланти. Можемо з впевненістю сказати о росте вірна зміна майбутніх воїнів.

Віримо в збройні сили України. Дякуємо збройним силам України!!!

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 209 | Додав: admin | Теги: День Збройних Сил України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar