23 грудня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Святошинського району міста Києва пройшло новорічне свято «Новий рік зустрічаємо, Перемогу наближаємо!»

В гості до молоді та дітей з інвалідністю завітали творчий колектив Централізованаої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство». Бажання творчої групи подарувати дітям Центру спражнє новорічне свято, тепло своїх сердець та гарний настрій. Різдвяні герої – Ангел, Чортик, святий Миколай і інші казкові герої, кожен з яких дав можливість повірити у диво! І диво відбулося: ніщо не змогло зупинити проведення заходу. Вихованці Центру також підготували для гостей вірші та новорічні вітання: діти співали, читали вірші.

Всі присутні змогли весело провести час, поділитися своїми сокровенними мріями, а також отримали справжнє задоволення від свята та солодкі подарунки. А мрія та бажання у всіх єдине - Перемога та Мир в ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 233 | Додав: admin | Дата: 2022-12-24 | Коментарі (0)



Кожна людина, особливо в умовах війни, блекауту, певною мірою відчуває тривогу, страх. Проте досить часто тривожні стани переростають у щось більше, ніж просто стривоженість. Ми помічаємо, що в нас виникають проблеми зі сном, підвищена дратівливість, труднощі з концентрацією уваги. Вплинути на стривожений стан можна різними способами. Для нормалізації підвищеної тривожності є різні техніки.

20 грудня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва відбувся тренінг для батьків та працівників з теми: «Техніки подавання тривоги в умовах воєнного часу». Ця тема стала актуальною як і для батьків, які виховують дітей з особливими потребами, так і для працівників, які працюють з такими дітьми.

Учасників тренінгу ознайомили з поняттями «страху», «тривоги» та «тривожності», з ефективними вправами та техніками для подолання цих с ... Читати далі »

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 215 | Додав: admin | Дата: 2022-12-24 | Коментарі (0)