16:06
Ефективна співпраця педагогів,спеціалістів та батьків як запорука успішної реабілітації дітей з інвалідністю

Ефективна співпраця педагогів,спеціалістів та батьків як запорука успішної реабілітації дітей з інвалідністю

З метою ефективної роботи педагогів, спеціалістів та батьків вихованців відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва заплановано та організовано різні форми роботи. Вже наприкінці жовтня проведено анкетування серед батьків, завдяки чого педагоги та адміністрація відділення мали змогу дізнались про досвід родинного виховання, уподобання, здібності та можливості підопічних, а також визначити шляхи для подальшої спільної роботи в напрямку реабілітації дітей з інвалідністю.

Також 06 листопада 2020 була проведена зустріч в режимі відео конференції, під час якої завідувач відділення Марина Гамова доповіла батькам про основні завдання роботи колективу у 2020-2021 навчальному році, а також. наголосила , що діяльність відділення направлена на надання якісних соціальних та реабілітаційних послуг, а саме: послуга денного догляду, послуги з соціальної, психологічної, логопедичної, фізичної реабілітації, медичний супровід;  підкреслила. Підкреслила, що у відділенні створено  належні умови для здійснення реабілітації дітей; нагадала про необхідність суворого дотримання протиепідемічних заходів вдома та запевнила батьків, що персонал також працює та дотримується цих вимог у закладі.

Марина Юріївна відповіла на питання батьків, які були поставлені під час конференції. Батьки також мали змогу отримати консультації від спеціалістів. Зустріч пройшла змістовно та корисно для батьків та педагогів.

Для всіх бажаючих у найближчий час на сайті відділення: prolysok.at.ua буде можливість переглянути презентацію діяльності відділення, ознайомиться зі специфікою роботи в різних напрямках корекційної, медичної, фізичної та педагогіко-соціальної роботи.

Вважаємо такий досвід спілкування має право на життя та будить не менш корисним та змістовним.

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 228 | Додав: admin | Теги: Ефективна співпраця педагогів, спеціалістів та батьків як запорука | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar