16:36
Комісія з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю

14 листопада 2019 року у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва відбулася комісія з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю.

На комісію було подано 8 заяв від батьків, зараховано 7 відмовлено 1 (у зв’язку з відсутністю місць та проживанням юнака в м. Ірпінь, Київської обл.

Наразі, відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю буде відвідувати 82 дитини з інвалідністю.

У зв’язку з великою потребою у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю, перевага для прийому надається дітям від 2 до 18 років, які проживають на території Святошинського  району м. Києва.

Відповідно до Положення про відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва  до Відділення приймаються діти з інвалідністю віком від 2 до 18 років з такими діагнозами:

- з дитячим церебральним паралічем;
- із розумовою відсталістю;
- ураженням центральної нервової системи та з порушенням психіки;
- синдромом Дауна;
- з розладами аутичного спектру.

Протипоказання для зарахування до Відділення:

- гострі інфекційні захворювання;
- заразні форми хвороби очей і шкіри;
- туберкульоз (активні форми);
- тяжкі органічні психічні розлади, шизофренія, шизотипові і маячні розлади, психопатоподібні порушення поведінки (з агресивними тенденціями), імбецильність помірно виражена та виражена, ідіотія;
- епілепсія з частими генералізованими судомними нападами;
- активний сифіліс;
- захворювання в гострій формі ;
- гострі захворювання центральної нервової системи;
- бацилоносійство;
- інші захворювання, які потребують стаціонарного лікування.

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 320 | Додав: admin | Теги: Комісія з питань розгляду заяв | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar