21:00
Навчаємось. Фантазуємо. Творимо

Навчаємось. Фантазуємо. Творимо.

Основним завданням відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю у 2019-2020 навчальному році – формувати, розвивати трудові навички вихованців. У зв’язку з чим, вихователями відділення проводиться відповідна робота. Улюбленим видом художньо-практичної діяльності дітей є художня праця.

Вона дозволяє формувати у дітей засади конструктивних умінь і навичок, сприяє їхньому творчому розвиткові. Заняття художньою працею виховують у дітей працелюбність, кмітливість, креативність та творчу ініціативу.

Діти знайомляться з різними техніками та видами ручної  праці. Не заняттях педагоги вчать бережливому ставленню до природи, природним ресурсам, основам економії. Під час роботи на заняттях з ручної праці використовують різний матеріал, у тому числі і покидьковий. Навіть з пустих пластикових плашок можна зробити цікаві речі: вазочку, ліхтарик, підставку для олівців. А з татової пінки для гоління за допомогою фарби можна зробити цікаві об’ємні малюнки. Картонну коробки не спишемо викидати адже із неї можна виготовити атрибути для театру та ігор, ялинкові прикраси, годівничку тощо.

Починаючи із жовтня місяця, в рамках реалізації громадського бюджету із залученням батьків наших вихованців, тренерів громадської організації «Віро в диво», для дітей відділення організовуються та проводяться різні майстер класи, від яких діти отримають корисні навики, позитивні емоції та смаколики.

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 290 | Додав: admin | Теги: Навчаємось. Фантазуємо. Творимо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar