15:34
Новий рік зустрічаємо, Перемогу наближаємо!

23 грудня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Святошинського району міста Києва пройшло новорічне свято «Новий рік зустрічаємо, Перемогу наближаємо!»

В гості до молоді та дітей з інвалідністю завітали творчий колектив Централізованаої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство». Бажання творчої групи подарувати дітям Центру спражнє новорічне свято, тепло своїх сердець та гарний настрій. Різдвяні герої – Ангел, Чортик, святий Миколай і інші казкові герої, кожен з яких дав можливість повірити у диво! І диво відбулося: ніщо не змогло зупинити проведення заходу. Вихованці Центру також підготували для гостей вірші та новорічні вітання: діти співали, читали вірші.

Всі присутні змогли весело провести час, поділитися своїми сокровенними мріями, а також отримали справжнє задоволення від свята та солодкі подарунки. А мрія та бажання у всіх єдине - Перемога та Мир в УКРАЇНІ!

Висловлюємо велику подяку від батьків, педагогів та дітей Центру творчому колективу Централізованої  системи підліткових клубів «Щасливе дитинство» за організацію та проведення свята!

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 230 | Додав: admin | Теги: Новий рік зустрічаємо, Перемогу наближаємо! | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar