22:05
Поділися своєю добротою

Поділися своєю добротою

Щорічно 13 листопада, починаючи з 1998 року, у світі відзначається Всесвітній день доброти. До цього дня долучилися і вихованці відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Святошинського району м. Києва.

Протягом тижня в групах проходив проект «Поділися своєю добротою», метою якого було вчити дітей бути чуйними, добримим, милосердними, уважними. Педагоги вчили дітей говорити добрі слова, оцінювати свої дії, виховувати почуття доброти, поваги до рідних, близьких, друзів, братів наших менших. Під час проекту діти створювали колаж «Місто доброти», читали літературу, обговорювали життєві ситуації, дивилися кліпи, мультфільми на моральну-етичну теми, виготовляли емблему. Спільно з вихователями, батьками, діти презентували свою роботу протягом тижня. Всі презентації були унікальні. Діти продемонстрували старанність, креативність та творчість. До проекту «Поділися своєю добротою були залучені і батьки вихованців. Разом з дітьми виготовляли «сердечки» з добрими та вдячними словами.

Підсумком проекту 13 листопада, у День доброти, практичним психологом Іриною Володимирівною Старостіною було проведено цікавий захід, на якому діти мали можливість проаналізувати хід проекту, пригадати прислів’я, приказки про добро, послухати повчальні притчі, виконати вправи «Привітаночки», «Відвідини хворого», розгадали кросворд «Добрі слова». В кінці заходу завідувач відділення Марина Гамова нагородила всі групи грамотами за активну участь у проекті «Поділися своєю добротою».

У цей день була унікальна можливість порадувати своєю увагою і незнайомих. Біля магазину «АТБ» діти дарували повітряні сердечки з вітаннями мешканцям мікрорайону. Від чого і діти і громадяни були щасливими.

Сподіваємось що, такий День не залиши ні кого без добра та щирості, тепла і уваги, толераності та поваги протягом року.

$IMAGE21$

$IMAGE23$

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 330 | Додав: admin | Теги: Поділися своєю добротою | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar