14:37
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає День людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає День людей з інвалідністю. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

1 грудня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва проходили заходи до Дня осіб з обмеженими можливостями. В гості до молоді та дітей Центру завітали викладачі гуртків із Централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство», які для дітей та батьків провели чудові майстер-класи. Діти разом з педагогами виготовляли гарні вироби : різдвяні янголи, святого Миколая, патріотичні браслети-обереги, віночок зі стрічками тощо.

Після проведених майстер класів був організований чудовий концерт. Для дітей Центру виконали пісні вихованці музичної школи № 23 (керівник Тетяна Булгакова).

Дякуємо нашим друзям та партнерам директору та викладачам Централізованій системі підліткових клубів «Щасливе дитинство» в особі Михайла Герасимчука та особисто Тетяні Наруцькій.

Також у ці дні в Центрі організована фото виставка  «Можливості – обмежені, здібності – безмежні!».

Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям.

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми!

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 210 | Додав: admin | Теги: Щороку 3 грудня разом із світовою с | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar