14:42
Святий Миколай, до нас в гості завітай!

Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас є свято, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Що він подарує ? Чи не різочку часом?

Напередодні діти та молодь Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва написали листи Святому Миколаю, в яких розповідали, що цілий рік вони були чемні, ввічливі, допомагали ЗСУ. В своїх листах діти розповіли про свої мрії, про те що з нетерпінням чекають перемогу та мир в Україні, а також запрошують Святого угодника до себе в гості.

19 грудня 2022 року в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Святошинського району міста Києва силами педагогів Центру, організована лялькова вистава «Святий Миколай, до нас в гості завітай!» Діти з нетерпінням чекали цього свята, і незважаючи на технічні проблеми, пов’язані з відсутністю світла, свято відбулося. Святий Миколай привітав кожного, вислухав цікаві розповіді та вірші дітей, і , звісно ж, вручив солодкі подарунки.

Хотілося відмітити та подякувати керівництву, педагогам та учнівському самоврядуванню Державного навчального закладу «Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівельної механізації за надану допомогу та підтримку!

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 183 | Додав: admin | Теги: Святий Миколай, до нас в гості завітай!» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar