12:31
Відкрите заняття «Подорож до білочки»

Відповідно до річного плану роботи відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва  та в рамках проведення атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році, 14.01.2021 вихователем  Ковшун Ольгою Іванівною було проведено відкрите заняття «Подорож до білочки».

Метою заняття було: закріпити  знання дітей про зиму та її ознаки, розширити знання про мешканців лісу та  за допомогою сенсорних дидактичних ігор розвивати відчуття: зорові (колір, розмір, форма предметів), слухові (звуки, музика), тактильні (фактура матеріалу, отвори в іграшках), нюхові (запах їжі, природних матеріалів), смакові (смак різних продуктів), рухові (орієнтація в просторі, рівновага).

Під час «подорожі»  діти виконували різні завдання, а саме:  добирали «смаколики» для білочки, «відремонтували»  їй будиночок, прикрасили ялинки, допомогли сніговичкам та, наприкінці заняття, з задоволенням поласували гостинцями від білочки.

Колективні перегляди занять та інших режимних процесів є   однією з форм активного навчання, підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного педагога, розвиток та підвищення творчого потенціалу педагогічного колективу. Умови карантину, на жаль, обмежують присутність всіх педагогів на таких заходах. Але, фото та відео фіксація занять та подальший перегляд у вайбер групі наших співробітників дає змогу переглянути такі заходи та провести обговорення.

 

Категорія: Центр реабілітації | Переглядів: 194 | Додав: admin | Теги: Відкрите заняття «Подорож до білочк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar